onsdag 7. mars 2012

Har prøvd noe nytt :)

Igår var jeg i Tromsø, å da ble det selvfølgelig shopping. H&M er obligatorisk å stikke innom hver gang jeg er på bytur :D Lipgloss og hårstrikk kjøper jeg hver gang jeg er der, det er et must og helt klart forbruksvarer! Jeg har lest om denne tørr-shampooen som er kommet på markede, og fant ut at jeg skulle prøve den. På grunn av at jeg har tørt hår vasker jeg det kun hver 3. dag, og da er jo tørr-shampoo et godt alternativ? Eller? Det var verdt et forsøk. Jeg kjøpte denne:


Har ikke fått prøvd den på hele håret enda, men testet litt i luggen før jeg dro ut i ettermiddag. Da jeg sprayet produktet på så jeg nesten grå ut i håret, og ble litt paff. Men etter å ha greid gjennom luggen ble dette borte og luggen så fantastisk ut igjen. Produktet har også god lukt. Er veldig positiv foreløbig :) Skal teste mer imorgen før jeg drar på jobb :D Jeg kjøpte denne på H&M for 74,50.

Ellers så fikk jeg H&M katalogen fashion & accessories 2012 idag, å dær fant jeg en blazer jeg bare MÅ ha. Sjekket nettsiden men fant den ikke der :/ I bladet ser den ihvertfall veldig go og behagelig ut, så jeg må bare vente til den kommer i nettbutikken. Slik ser den altså ut:

(Mobilbilde fra bladet)

Blazeren er sølvfarget, noe som er veldig in akkurat nå. Åsså ser den utrolig behagelig ut. Ønsker meg!!!!

Er vel på tide å finne senga, ha en fin kveld :)

-Lene-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar